Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF 460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pivot inferior Massey Ferguson
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractor Massey Ferguson MF 460 se afla in stocul nostru la un pret foarte bun! Piesa este originala Carraro.

Aceasta joaca un rol foarte important pentru deplasarea si precizia manevrarii vehiculului, motiv pentru care se recomanda folosirea exclusiva a pieselor de origine controlata. In acest fel, te vei bucura de o reparatie mai durabila si o siguranta mai ridicata. Mai mult, pentru a pastra intr-o stare cat mai buna anvelopele, unghiul lor de rulare trebuie sa fie optim, caracteristica prezenta la acest pivot.

Un alt factor ce contribuie considerabil la durata de exploatare a capetelor de bara este inlocuirea periodica a pivotilor. Acest lucru se datoreaza lipsei jocurilor din articulatia de directie.

Pivotul poate fi comandat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:

pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Tot ce ai de facut pentru a plasa o comanda este sa telefonezi la numarul afisat sau sa completezi formularul de pe site-ul nostru.

Pentru achizitionarea oricarei piese noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Primesti alaturi de pivotul inferior si garantia sa valabila timp de 1 an, de la data facturarii.

Livrarea are loc in toate zonele tarii in doar doua zile lucratoare si poti verifica coletul inainte de achitarea sumei. Mai mult, indiferent daca piesa este livrata prin curierat rapid sau daca vii personal la sediul din Bucuresti pentru a o ridica, plata se face ramburs.

Iti punem la dispozitie mecanicii nostri colaboratori atat pentru reparatia masinariei tale cat si pentru montarea pivotului. Acestia vin direct la locul in care se afla echipamentul tau iar tu economisesti timp si bani. Suna acum departamentul tehnic pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice:

pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm

inaltimea totala este de 57-58mm

diametrul la bucsa este de 28mm

Codul produsului este: 5JM7GYPZ-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura