Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare feller buncher John Deere 653E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 653E
Cod produs
89TAP0IS-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare pentru feller buncher John Deere 653E si bateria filtrului de combustibil le primesti impreuna la un pret excelent. Daca vrei sa beneficiezi si de filtrul de combustibil odata cu ele solicita in cererea trimisa.

Fabricarea si asamblarea pompei are loc in Europa, standardele de calitate fiind respectate pentru a fi asigurata exploatare in conditii optime. Avand la baza si materiale durabile, este cea mai buna varianta pentru o functionare indelungata la capacitate maxima.

Pretul este de importator direct iar pentru a onora comenzile in timp util mentinem un stoc permanent disponibil. Acest lucru iti permite sa ridici pachetul si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Suna pentru mai multe detalii si comanda cand te-ai convins ca este alegerea perfecta. Primesti si consultanta tehnica gratuita pentru a achizitiona corect orice piesa noua dorita!

In pachetul pompei este adaugat un certificat de garantie valabil 1 an pentru a nu plati suplimentar in cazul unei situatii nefavorabile.

Livram cu ajutorul serviciilor de curierat rapid si sugeram achitarea rambursului dupa verificarea coletului. Astfel colaborarea noastra se va desfasura in cele mai bune conditii.
Daca apar defectiuni tehnice la motor te indrumam catre cei mai buni mecanici din zona ta. Poti programa si montajul piesei pentru a functiona optim pe tot parcursul exploatarii. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 m.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura