Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 965

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 965
Cod produs
ZIMO5YNX-R-BT
Out Of stock
Descriere
Ne-ai gasit in sfarsit - cei mai buni din domeniu. La ACN Piese Utilaje vei afla ca ne ghidam afacerea dupa urmatorul motto: calitate la preturi accesibile. Doar aici vei putea sa gasesti remediul potrivit pentru orice defectiune care iti da dureri de cap. Daca alegi sa colaborezi cu noi, vei face rost de o componenta fiabila si nu vei ramane cu buzunarele goale! De aceasta data, iti recomandam un asemenea simering pinion atac Fermec 965 din promotia noastra curenta! Un produs exceptional, menit sa iti asigure o reparatie ce va rezista pe termen lung.

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai un buldoexcavator puternic, timpul trece mai usor decat crezi!

Cere oferta pentru un simering pinion atac Fermec 965 si intra in universul pieselor originale, superioare din punct de vedere calitativ!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, indiferent de produsul achizitionat sau serviciile alese!
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering pinion atac Fermec 965 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Fermec 965 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj corect iti garanteaza o componenta ce va rezista pe termen lung si un utilaj ce ruleaza impecabil. Atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici priceputi iti stau mereu la dipozitie. Se vor deplasa oriunde ai nevoie si iti vor monta piesele comandate sau efectua diverse reparatii necesare la buldoexcavatorul tau. Daca esti interesat de acest serviciu, agentii nostri din departamentul tehnic iti pot oferi mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: ZIMO5YNX-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura