Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CS100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS100
Out Of stock
Descriere
Solutiile unui utilaj bine intretinut sunt piesele de schimb de calitate si reviziile periodice, iar la noi le poti avea pe amandoua. Pentru necesarul de piese mentinem un stoc permanent disponibil al pieselor de origine Carraro, din care face parte si acest pivot superior Case CS100.

Fiind o piesa originala beneficiile asociate iti asigura necesarul de putere, eficienta si rezistanta, astfel incat exploatarea sa fie optima si de durata. De aceea o ofertam avantajos atat ca piesa separata cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Recomandarea specialistilor nostri este de a inlocui toate piesele uzate din ansamblu, de aceea kitul este o alegere mult mai avantajoasa. Insa ai la dispozitie si piesa separata pentru a face alegerea potrivita in functie de utilajul tau.

Daca ai intrebari consilierii nostri iti ofera suportul tehnic necesar ca in final sa achizitionezi ce este util si compatibil cu echipamentul. Contacteaza-ne fara ezitare!

Pachetul pivotului superior include si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Prin intermediul serviciilor de curierat iti putem livra piesa oriunde ai nevoie, in scurt timp de la solicitare. Modalitatea de plata este ramburs si se poate achita la final, deoarece verificarea piesei in prezenta curierului este prioritara. Totodata, stocul permanent disponibil iti permite sa ridici pachetul direct de la sediul firmei din Bucuresti.

Pentru montaj, revizii necesare sau reparatii complexe ce trebuie efectuate in regim urgent suna-ne si te punem in legatura cu mecanicii nostri. Acestia intervin rapid la punctul de lucru si ofera servicii de calitate in vederea unui utilaj optim si sigur. Pentru detalii suplimentare suna la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: 9T0DRHJG-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura