Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cutie viteze pentru tractor Claas Nectis 237

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Nectis 237
Cod produs
1FTJAPUS-R-BT
Out Of stock
Descriere
Vrei sa revii la activitatile tale cat mai repede? Atunci ai incredere in echipa ACN Piese Utilaje. Vei colabora cu niste profesionisti determinati sa iti rezolve problema numaidecat. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli. Rasfoieste catalogul nostru digital, contacteaza-ne pentru a obtine piesa si monteaz-o pe tractor. Nu e deloc complicat! Si pentru ca vrem sa iti facem treaba si mai usoara, uite recomandarea noastra: un simering cutie viteze Claas Nectis 237 la un pret rezonabil!

La noi vei gasi solutia perfecta ca sa iesi din impas. Esti la un click distanta de mii de piese de schimb calitative, comercializate la cel mai bun pret de pe piata. Nu iti face probleme! Noi nu facem rabat de calitate, desi preturile noastre sunt extrem de accesibile. Orice componenta de pe site poate fi obtinuta de indata ce te-ai hotarat!

Acest simering cutie viteze Claas Nectis 237 este alegerea ideala pentru cei care isi doresc un tractor performant, de exceptie!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa cutia de viteze la locul de strapungere al flansei de cardan. Ofera o protectie excelenta impotriva prafului. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Contacteaza-ne la nevoie si lasa-ne sa iti oferim solutia potrivita!
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa noastra este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering cutie viteze Claas Nectis 237 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

Comanda acest simering cutie viteze pentru tractor Claas Nectis 237 astazi! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului. Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Daca vrei sa te asiguri ca utilajul tau va functiona ca la carte, precum si ca piesa comandata va avea o durata de viata lunga, noi te indemnam sa apelezi la serviciile unui mecanic cu experienta in domeniu. De un montaj impecabil poate avea parte si tractorul tau, cu ajutorul atelierului nostru mobil. Dotat cu un echipament performant, el se poate deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Mecanicii nostri colaboratori iti pot monta simeringul sau efectua orice reparatie necesara. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe agentii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: 1FTJAPUS-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura