Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru cutie viteze tractor Claas Nectis 267

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Nectis 267
Cod produs
18F0XI9H-R-BT
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai nevoie de o singura piesa de schimb sau de mai multe, de aici nu vei pleca niciodata dezamagit! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede acolo unde conteaza: calitate si pret. Pentru ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, acesta va avea nevoie de cele mai bune componente de pe piata. Noi venim in ajutorul tau si iti recomandam componente exceptionale la un pret rentabil, precum acest simering cutie viteze Claas Nectis 267 - acum in oferta noastra curenta!

Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu. Totodata, aici te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional! O piesa de calitate nu trebuie sa iti goleasca portofelul, iar noi stim asta. Deoarece vrem sa iti oferim un suport real, aici vei gasi cele mai rentabile preturi de pe piata. Nu esti inca convins? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Plaseaza comanda ta pentru acest simering cutie viteze Claas Nectis 267 si iti vei proteja cu succes tractorul impotriva factorilor externi!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa cutia de viteze la locul de strapungere al flansei de cardan. Ofera o protectie excelenta impotriva prafului. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Alaturi de noi vei achizitiona piesa de schimb perfecta pentru utilajul administrat de tine!
Pentru a face alegerea potrivita, poti sa ne suni sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie. Pentru alegerea oricarei piese noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita. Apoi, pentru a plasa o comanda, e de ajuns sa telefonezi la numarul afisat sau sa completezi formularul online.

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering cutie viteze Claas Nectis 267 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Fiecare clipa in care utilajul tau stationeaza din cauza unei defectiuni este o risipa de timp. De aceea ne asiguram ca produsele comandate vor ajunge la tine cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, produsele comandate vor fi ambalate si predate firmei de curierat. Vei putea achita coletul la primire, cand ai sansa de a te asigura ca totul este in regula. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica acest simering pentru cutie viteze tractor Claas Nectis 267 personal!

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: 18F0XI9H-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura