Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 281

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Massey Ferguson MF 281
Descriere
Ca motorul tau sa functioneze la parametrii maximi, iti sugeram sa inlocuiesti la timp toate componentele vechi si uzate.
Alege din oferta noastra aceasta garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 281 - iti punem la dispozitie echivalenta originalei, pe care o ofertam in avantajul tau.

Aceasta garnitura de chiuloasa Massey Ferguson MF 281 este conceputa in Polonia cu scopul de a inlocui modelul original, avand insa aceleasi caracteristici esentiale ce permit o exploatare sigura si eficienta.
Fiiind o componenta de calitate, noi mentinem un stoc permanent aprovizionat, asa incat orice client al nostru sa poata realiza schimbul in timp util.

Depozitul nostru este situat in Bucuresti, insa daca doresti livrarea pachetului in alta localitate, apelam la serviciile de curierat. Prin intermediul acestora beneficiezi de piesa a doua zi de la plasarea comenzii si nu platesti un produs nedorit, deoarece poti deschide coletul la primire, inaintea achitarii rambursului.

Daca ai intrebari, departamentul nostru tehnic se va asigura ca achizitionezi piesa potrivita. Pentru asta vei primi consultanta tehnica gratuita la comandarea pieselor noi.

In plus, pentru a-ti oferi servicii complete, colaboram cu mecanici din intreaga tara care intervin rapid la punctul tau de lucru in cazul unor defectiuni aparute la motor. Asistenta acestora poate fi solicitata si pentru schimbarea garniturii, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
Garnitura de chiuloasa pentru tractor Massey Ferguson MF 281 este construita asa incat sa fie rezistenta, dar sa si asigure o etansare optima - este realizata pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief.
Montajul va fi usor de realizat si nu va implica achizitionarea altor materiale.

Codul pentru acest produs: Z5301AXY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura