Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Landini Cingolati CF 5030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Cingolati CF 5030
Out Of stock
Descriere
La orice problema aparuta iti venim in ajutor cu cele mai bune si avantajoase solutii. Pentru motor iti oferim pompa de alimentare Landini Cingolati CF 5030 fabricata in Europa, care respecta standardele de calitate astfel incat exploatarea sa fie de lunga durata. Pe tot parcursul ei trebuie sa ai si eficienta, de aceea te asiguram ca prin echivalenta cu modelul original ai parte de aceleasi caracteristici avantajoase.

Pretul de achizitie este foarte bun si include gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Stocul este permanent disponibil deci daca ai nevoie de ea acum te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Primesti la achizitionarea ei si un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru a avea solutii la orice situatii nefavorabile.

Putem livra si in alte localitati din tara cu ajutorul serviciilor de curierat. Durata transportului este de 24 de ore iar modalitatea de plata este ramburs. Mentioneaza la plasarea comenzii ca doresti verificarea pachetului la receptie si nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de calitatea si starea piesei primite.

Ia legatura cu departamentul nostru tehnic pentru a primi detalii suplimentare despre pompa si compatibilitatea ei cu utilajul. Ti se ofera si consultanta tehnica gratuita in vederea unor achizitii corecte in functie de modelul tau. De asemenea, iti suntem de folos daca vrei ca montajul sa fie realizat de catre un specialist, deoarece colaboram cu service-uri si mecanici din intreaga tara.  Serviciile acestora inclus si alte reparatii necesare utilajului, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
•Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
•Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
•Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
•Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cod pompa: W1J3TNU9-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura