Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor senilat Landini Cingolati CF6830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Cingolati CF6830
Cod produs
92CK7NMZ-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a asigura conditiile necesare unei exploatari de lunga durata, este necesara schimbarea la timp a componentelor uzate. Daca ai nevoie de o pompa iti ofertam avantajos aceasta pompa alimentare Landini Cingolati CF6830 care vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare Landini Cingolati CF6830 - rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale! Cere detalii!

Aceasta pompa de alimentare este conceputa de catre un producator european de renume, cu scopul de a echivala originalul prin aceleasi caracterisitici esentiale, dar la un pret mult mai bun. Avand rezultate foarte bune in exploatare, o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Personalul nostru iti ofera detalii suplimentare pentru a te asigura ca achizitionezi piesa potrivita in functie de motorul tau. In aceasta directie, primesti si consultanta tehnica gratuita la fiecare piesa noua comandata.

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor senilat Landini Cingolati CF6830 comandata vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Daca doresti livrarea pachetului in alta localitate din tara, trimite-ne datele necesare si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare. Mentionand in cerere dorinta de a verifica piesa in prezenta curierului, nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de starea si calitatea acesteia.

Daca te avantajeaza, poti sa ridici aceasta pompa alimentare Landini Cingolati CF6830 comandata si direct de la noi, de la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

La cerere, te punem in legatura cu mecanicii nostri pentru a programa montajul sau orice alta reparatie necesara utilajului. Interventia are loc la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura