Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 6860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6860
Cod produs
NLOZF40Y-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Landini si-a castigat locul in depozitul nostru prin calitatea de care a dat dovada. Calitate garantata si de producatorul european, dealtfel,  are intocmai aceleasi specificatii tehnice ca si originalul, dar la un pret mai bun. Comanda se poate face telefonic sau prin formularul de pe site.
Suna-l pe consultantul nostru pentru orice referinta tehnica, el te poate lamuri indiferent ce dubii ai avea: iti spune daca piesa e conforma utilajului tau, te directioneaza in tot procesul de depanare, de la comanda, livrare sau montaj! Apropo de montaj, ti-am spus ca avem parteneri de nadejde? O retea intreaga! Au ateliere mobile, experienta vasta, pot veni oriunde ii chemi, trebuie doar sa ne suni si iti facem legatura cu cel care se afla aproape de tine!
Cauta pe site serviciile noastre, ele iti pot demonstra cat suntem de implicati, cat ne gandim permanent la tine si la afacerea ta! Tot ce am creat in timp a fost rezultatul interactiunii cu clientii nostri, am fost partasi la problemele lor si am actionat astfel incat sa-ti venim in ajutor!

Pompa alimentare Landini 6860 este calitate pura, inima utilajului tau!
Utilajul tau are nevoie de energie! Maxima! Care vine de la motor. Iar motorul functioneaza cu combustibil pe care il primeste constant din rezervor si ghici cine ii aduce motorina din rezervor? O pompa de alimentare de buna calitate, care respecta toate normele de buna functionare. Nu astepta ca motorul tau sa mearga in socuri, sa scoata zgomote anormale sau ca acceleratia sa devina apatica. Monteaza profesionist o pompa de calitate si vei avea mereu la dispozitie un utilaj energic pentru munca!
Nu pierde timp pretios cautand informatie, ai cea mai buna enciclopedie tehnica aici!
Experienta indelungata si informarea constanta a expertilor nostri ii aduc in masura sa-ti rezolve orice problema tehnica. Cu cateva date pe care tu le dai telefonic, ei iti pot identifica defectiunea, piesa de schimb de care ai nevoie, te pot indruma in tot procesul de reparatie, trebuie doar sa-i suni! Consultanta e gratis!
Producatorul european ofera 1 an de garantie pentru pompa de alimentare pentru tractor Landini 6860  poti fi sigur ca, daca exista cumva defecte de fabricatie, va fi imediat inlocuita cu o pompa noua! Important este sa o montezi corect!
Pompa alimentare Landini 6860 este in depozitul nostru, vino acum sa o iei! La comanda ea ajunge la tine cu un curier rapid in aproximativ 24 de ore! Platesti ramburs abia dupa ce ai verificat continutul coletului!
In reteta de viata lunga a oricarui utilaj, montajul profesionist este la fel de important ca si calitatea piesei. Energia utilajului tau depinde de aceasta piesa, nu face rabat! Daca ai nevoie de un mester bun, suna-ne, avem pentru tine un partener cu atelier mobil in apropiere!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura