Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 8870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 8870
Cod produs
O7B19RXW-RE
Out Of stock
Descriere
In vederea unor rezultate satisfacatoare, iti punem la dispozitie aceasta pompa alimentare tractor Landini 8870 prezentata in imagini. Aceasta pompa este o productie europeana de mare succes, ce vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor. In plus, are si un pret foarte bun, care te va incanta!

Pompa pe care ti-o propunem este destinata inlocuirii modelului original, avand aceleasi caracteristici esentiale, care iti asigura exploatare eficienta si indelungata a motorului. De aceea o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Pompa alimentare tractor Landini 8870 - nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului tau! Calitatea sa vorbeste de la sine!

Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate.

Pentru detalii suplimentare si pentru a te asigura de compatibilitatea piesei cu utilajul, suna la unul din numerele afisate! Un consilier iti este la dispozitie pana te asiguri de achizitionarea corecta a oricarei piese, primind in aceasta directie consultanta tehnica gratuita.

Certificatul de garantie pentru aceasta pompa alimentare tractor Landini 8870 este valabil 12 luni de zile din momentul achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Comanda acum si beneficiezi de aceasta pompa alimentare tractor Landini 8870 a doua zi lucratoare. Achitarea ei o poti efectua la sfarsit, deoarece curierul va astepta verificarea pachetului in prezenta lui. Astfel, evitam orice nemultumire ulterioara, pentru ca te poti asigura de calitatea si starea piesei primite. Daca preferi, poti sa ridici pompa in aceeasi zi in care ai comandat-o, din depozitul nostru, din apropierea Bucurestiului!

In vederea unui montaj realizat in mod corect, te punem in legatura cu mecanicii disponibili din localitatea ta. Serviciile acestora iti vor asigura un montaj de calitate si orice reparatii necesare care sa iti redea randamentul maxim din timpul lucrului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura