Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 6140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6140
Cod produs
08IE9GZ7-C-BT
Out Of stock
Descriere
Un lucru e cert: te afli pe site-ul nostru deoarece cauti piese de schimb fiabile la un pret accesibil. Norocul tau este ca ai nimerit unde trebuie! Magazinul ACN Piese Utilaje are un depozit foarte bine aprovizionat si o echipa determinata sa iti rezolve problema numaidecat. Avand mereu solutii de calitate si la preturi avantajoase pentru inlocuirea componentelor deteriorate de la utilajul tau, daca garnitura de chiuloasa s-a uzat, gasesti pe stocul nostru aceasta garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 6140 - o oferta de nerefuzat! Aceasta componenta este comercializata la un pret foarte avantajos deoarece echivaleaza originalul, fiind la fel de eficienta si sigura. Locul de provenienta este Polonia, de aceea standardele de calitate sunt respectate in totalitate. Acest lucru ne determina sa mentinem un stoc permanent disponibil, pentru a putea realiza schimbul oricand este nevoie.

Garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 6140 - cere oferta si noi iti oferim un pret excelent
Intoarce-te la munca numaidecat, cu putin ajutor din partea noastra! Magazinul ACN Piese Utilaje comercializeaza cele mai bune piese de schimb de pe piata la preturi accesibile. Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate.

Ti-ar placea sa discuti cu un expert?
E foarte simplu si vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita din partea noastra, ca sa fii sigur ca ce te intereseaza din oferta noastra este compatibil cu utilajul tau! Stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica, in apropierea ta? Iti dam detalii la un acelasi apel!

Ridicarea pachetului cu garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 6140 se efectueaza direct din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti sau de la curierul care livreaza in localitatea ta. In acest caz, plata se achita ramburs, dupa ce verifici starea piesei in prezenta curierului.

Consilierii nostri iti pot fi de folos si daca doresti asistenta la schimbarea garniturii deoarece firma noastra colaboreaza cu mecanici din intreaga tara. Prin intermediul acestora vei putea realiza orice interventii sunt necesare utilajului, fara a deplasa echipamentul intr-un service. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice

Garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 6140 din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Ai asigurata o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.

Codul piesei: 08IE9GZ7-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura