Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare cotton picker John Deere 9935

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cotton picker John Deere 9935
Cod produs
X9HIWNBU-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru cotton picker John Deere 9935 gasesti pe stoc pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil, care impreuna sunt ofertate la un pret foarte bun.
Fabricarea si asamblarea pompei au loc in Europa, modelul fiind avantajos din punct de vedere al calitatii. De asemenea, se face remarcat prin rezistenta sa de-a lungul timpului ce iti permite exploatarea in orice conditii.

Rolul principal al acesteia este de-a inlocui originalul prin aceleasi caracteristici avantajoase, dar la un pret mai accesibil. De aceea o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil sa poti comanda oricand ai nevoie.

Garantia pompei este valabila 1 an de zile si iti asigura un model nou in cazul unei situatii neprevazute.

Trimite-ne datele locatiei tale daca nu te poti prezenta la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru ridicarea personala. Transportul este realizat prin intermediul serviciilor de curierat rapid iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta se achita la sfarsit, deoarece este prioritara verificarea piesei in prezenta curierului pentru a evita orice nemultumire in colaborarea noastra. La cerere, iti adaugam si filtrul de combustibil alaturi de bateria de amorsare.

Cu un apel la unul din numerele de telefon afisate primesti detalii suplimentare despre piesa, comenzi sau livrare. In plus, specialistii nostri iti stau la dispozitie daca doresti consultanta tehnica in vederea achizitionarii pieselor 100% compatibile cu utilajul.

Vrei ajutor la montaj?
Apeleaza la service-ul mobil al firmei pentru o interventie rapida direct la punctul tau de lucru. Cere ajutor si daca apar defectiuni majore la utilaj si se vor efectua reparatiile necesare in scurt timp de la solicitare. Pentru mai multe detalii asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura