Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CS80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS80
Out Of stock
Descriere
Datorita beneficiilor aduse de catre piesele originale, mentinem un stoc permanent disponibil pentru produsele din gama Carraro. Din acest stoc face parte si pivotul superior pentru tractor Case CS80 pe care il poti achizitiona la un pret foarte bun.

Fiind original, pivotul iti asigura un montaj eficient, sigur si de lunga durata. Suna si comanda acum pentru a ajunge maine in localitatea dorita!

Piesa se poate comanda separata sau alaturi de restul componentelor din kitul complet. Acesta este mai avantajos deoarece trebuie schimbate toate piesele uzate din ansamblu in vederea unor rezultate exceptionale. Componentele sale sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar pretul acestora este unul special.

Certificatul de garantie primit alaturi de pivot este valabil 1 an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale pentru a livra pachetul imediat. Modalitatea de plata este ramburs, si daca mentionezi la plasarea comenzii il vei putea achita dupa verificarea atenta a piesei in prezenta curierului.
Datorita numarului mare de repere din stoc ai oportunitatea de a ridica coletul si direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Verifica compatibilitatea piesei cu utilajul inainte de a comanda iar daca ai nevoie de mai multe piese vei primi consultanta tehnica pentru a le alege corect. Dupa iti poti programa montajul la unul din mecanicii nostri. Acesta va raspunde prompt indiferent de solicitare, putand remedia si defectiuni majore care te opresc sa lucrezi la capacitate maxima. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: 2HW57V94-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura