Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agroplus 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agroplus 85
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agroplus 85 prezentata in imagini face diferenta intre o echivalenta oarecare si o productie europeana de inalta calitate. Fiind conceputa astfel incat sa reziste la multiple solicitari, pompa se claseaza in topul alternativelor cu o eficienta maxima in lucru.

Diferenta intre acest model si original este prezenta la pretul de achizitionare, aceasta pompa fiind mult mai accesibila. Din acest motiv si al sigurantei oferite in lucru mentinem un stoc permanent disponibil pentru a realiza schimbul in timp util.

Garantia pompei este valabila 1 an de zile si iti va fi de folos doar in cazul unei situatii neprevazute.

Pachetul este livrat in localitatea ta la scurt timp de la plasarea comenzii, iar plata se achita curierului la receptie. Prin mentionarea in prealabil poti verifica piesa in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca starea acesteia nu este afectata.  De asemenea, daca este in avantajul tau poti ridica pachetul direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Personalul nostru iti ofera detalii suplimentare despre aceasta piesa si te pune in contact cu un mecanic pentru montaj. Acesta poate intervenii la punctul tau de lucru si pentru alte reparatii necesare, la scurt timp de la solicitare. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta piesa este: 0Q9ONKJS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura