Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex TX860B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
MQXJIBT4-S-CD
Out Of stock
Descriere
Probabil ca uneori esti destul de confuz. Nu stii cu exactitate ce piesa ar fi potrivita pentru utilajul tau. Si stai, si te scarpini in barba, si te gandesti, dar nu poti lua o decizie. Aici intervine echipa salvatoare, adica noi! Noi iti oferim detaliile de care ai nevoie pentru a alege in totala cunostinta de cauza. Si nu poti da gres alegand o piesa de clasa. Si sigur nu vei regreta daca vei achizitiona aceasta bucsa punte buldoexcavator Terex TX860B ce se va potrivi perfect nevoilor utilajului tau.

Atunci cand nu stii ce sa alegi, alege sa investesti in calitate! Nu poti sa dai gres cand optezi sa mergi pe calea acesteia. Si cu atat mai putin cand vine vorba de bunul mers al utilajelor tale. O piesa de top poate face diferenta dintre functionare si stat pe tusa. Asa ca te indemnam sa mergi mereu pe mana acestor produse. Iar astazi evidentiem calitatile acestei bucse originale Carraro, ce va fi alaturi de utilajul tau pentru multa vreme.

Bucsa punte buldoexcavator Terex TX860B - ca sa ai parte de un utilaj apt!

O astfel de bucsa are o menire deosebit de importanta. Aceasta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Cand detaliile fac diferenta!

Cand fac detaliile diferenta? Atunci cand stii sa te folosesti de ele. De exemplu, poti profita de serviciul gratuit de consultanta pe care il avem. Apeleaza-ne si fii sigur ca dupa o discutie cu noi vei lua decizia potrivita!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex TX860B este in garantie timp de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Terex TX860B poate ajunge la tine extrem de rapid. Doar da-ne de veste ca o doresti si apoi uita de stresul asteptarii. Cat timp te relaxezi pana la intalnirea cu piesa, site-ul nostru iti poate tine companie cu multitudinea de produse calitative pe care le are.

Vrei sa montezi noua componenta asa cum se cuvine, intr-un service unde te poti baza pe profesionisti? Asa si trebuie! Te putem ajuta cu recomandari, in caz ca nu cunosti un astfel de spatiu.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura