Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
7DMRGJ5A-S-CD
Out Of stock
Descriere
Esti pregatit pentru calatoria ce te va duce inspre succes? Adevarul este ca trebuie sa ai configuratia mentala necesara pentru a te porni pe acest drum. Insa mai ai nevoie de ceva foarte important: de calitate. Trebuie sa o ai mereu pe aceasta alaturi si sa nu o lasi niciodata in laturi. Alege aceasta bucsa punte buldoexcavator Terex 860 pentru a-ti mentine intotdeauna utilajul pregatit sa te ajute!

Atunci cand activezi in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor faci un fel de legamant cu utilajele pe care le detii. La bine si la greu. Si asa cum utilajul te ajuta mereu in a-ti indeplini sarcinile zilnice, asa trebuie sa ai si tu grija de el. Si sa faci tot ce tine de tine sa nu ajungeti la greu. Asa ca iti recomandam sa iti dotezi companionul doar cu cele mai calitative piese. Iti punem la dispozitie aceasta bucsa originala Carraro, care isi va face treaba constiincioasa pentru multa vreme.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 860 - ca sa ai si momente de respiro!

O astfel de bucsa are o menire deosebit de importanta. Aceasta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Cand detaliile fac diferenta!

Cand fac detaliile diferenta? Atunci cand stii sa te folosesti de ele. De exemplu, poti profita de serviciul gratuit de consultanta pe care il avem. Apeleaza-ne si fii sigur ca dupa o discutie cu noi vei lua decizia potrivita!

Bucsa punte pentru buldoexcavator Terex 860 este in garantie timp de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Terex 860 poate ajunge la tine extrem de rapid. Doar da-ne de veste ca o doresti si apoi uita de stresul asteptarii. Cat timp te relaxezi pana la intalnirea cu piesa, site-ul nostru iti poate tine companie cu multitudinea de produse calitative pe care le are.

Vrei sa montezi noua componenta asa cum se cuvine, intr-un service unde te poti baza pe profesionisti? Asa si trebuie! Te putem ajuta cu recomandari, in caz ca nu cunosti un astfel de spatiu.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura