Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Case 84258508

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 84258508
Cod produs
RMI9NYB8-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cand accesezi site-ul nostru, este ca si cum pasesti intr-un depozit virtual sofisticat! Aici ai oportunitatea de a-ti echipa vehiculul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, fara sa platesti preturi astronomice! De altfel, ai sansa sa colaborezi cu o echipa de oameni extraordinari, pregatiti sa te insoteasca la fiecare pas. Defectiunile sunt usor de solutionat cand apelezi la depozitul ACN Piese Utilaje! Nu conteaza ce utilaj detii, unde te afli in Romania sau care este problema cu care te confrunti! Noi avem mereu un plan de actiune imbatabil si componentele necesare. Spre exemplu, din catalogul nostru actual poti achizitiona acest simering planetara Case 84258508 de import!

Nu esti deja satul de alte magazine care iti promit si luna de pe cer, dar de indata ce ai pus banii jos, ramai dezamagit? La noi nu vei avea parte de asa ceva. Dimpotriva, ne straduim mereu sa iti oferim o experienta tehnica cat mai profesionista si placuta, pentru ca tu sa iesi mereu in avantaj. Comercializam piese de schimb fenomenale, da. Insa punem la dispozitie si asistenta tehnica la plasarea comenzii, iti putem recomanda mecanici extrem de priceputi si te lasam sa alegi daca doresti livrare rapida prin curier sau treci personal pe la sediu, ca sa ne cunoastem!

Comanda aici un simering planetara Case 84258508 si profita de oferta noastra! Un pret mic pentru o piesa de schimb de top!
Rolul acestei piese de schimb este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul propus de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul foarte avantajos transforma simeringul in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Poti verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau cu usurinta, daca iei legatura cu unul dintre consilierii tehnici ai firmei.
Personalul nostru calificat te ajuta de fiecare data sa faci alegeri informate, care sa duca la reducerea costurilor operationale. Pentru a plasa o comanda, este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta de pe site. La alegerea produselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Daca ai nevoie si de un mecanic, ii cunoastem pe cei mai priceputi.

In pachetul primit, vei regasi alaturi de acest simering planetara Case 84258508 si certificatul sau de garantie (valabil 6 luni), respectiv factura emisa. Astfel, in cazul unui defect din fabrica (o situatie extrem de rara), vei avea certitudinea ca vom solutiona problema in favoarea ta!

Fiindca stim cat de important este sa obtii piesa dorita intr-un interval de timp redus, noi colaboram cu cele mai prompte firme de curierat din tara. Astfel, acest simering planetara Case 84258508 va ajunge la tine intr-o zi lucratoare (estimativ). Vei achita suma aferenta in regim ramburs, la primire. Te incurajam sa verifici coletul in prezenta curierului, pentru a fi sigur ca totul este in regula!
Ai si posibilitatea de a ridica produsul comandat personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente? Una dintre echipele de service mobil ale firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

• 45 x 60 x 16/ 17 mm.
• Material: NBR (cauciuc nitril butadin).

Codul produsului este RMI9NYB8-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura