Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case CS90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CS90
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior Case CS90 este cea mai buna alegere pentru utilajul tau deoarece este o piesa originala, de inalta calitate. Ea face parte din gama produselor Carraro pe care orice specialist le recomanda cu incredere.

Cele mai importante caracteristici ale acestuia sunt rezistenta indelungata, eficienta sporita si siguranta oferita in timpul lucrului, insa si pretul este foarte avantajos.

Achizitionarea pivotului se face separat insa iti recomandam schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu. De aceea oferim un pret special pentru kitul nostru complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Stocul pentru acestea este permanent disponibil si iti permite sa le ridici personal direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti. Daca ai intrebari sau doresti sa verifici compatibilitatea pieselor cu utilajul suna la unul din numerele de telefon afisate!

Certificatul de garantie al pivotului este valabil 1 an de zile si cu ajutorul lui nu platesti suplimentar in cazul unei situatii neprevazute.

Putem livra oriunde in tara cu ajutorul serviciilor de curierat care pot ajunge a doua zi lucratoare. La receptie curierul iti va inmana coletul pentru verificare inainte de a incasa rambursul, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Cu un apel la unul din consilierii nostri poti avea contactul unul mecanic din zona ta de lucru pentru a programa montajul piesei. Ulterior poti solicita interventia lui si pentru problemele tehnice aparute la utilaj cat si pentru reviziile necesare acestuia. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru aceasta piesa: 3BHEK4F7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura