Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case JX70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX70
Cod produs
NKFWIX1D-C-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti in oferta noastra de piese de schimb o gama foarte variata si foarte numeroasa de pompe de combustibil, asa incat, credem ca vei gasi la noi si pompa de care ai nevoie acum! Pompa de alimentare tractor Case JX70 pe care ti-o propunem spre achizitie este o productie europeana pe care o comercializam oriunde in tara. Scopul principal al pompei de motorina este de a tine locul originalei dovedind aceeasi eficienta sporita si durata lunga de functionare. In pretul avantajos ai inclusa si garnitura. Noi o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent aprovizionat in depozitul nostru .

Suna sau comanda online si unul dintre angajatii firmei noastre va prelua solicitarile tale. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita si asistenta in plasarea comenzii si te va ajuta sa alegi cu usurinta cele mai potrivite repere de schimb pentru utilajul tau. Cu noi alaturi, s-ar putea sa dezvolti o noua pasiune, shopping-ul de piese de schimb pentru utilaje grele! In final, utilajul tau va parea o domnita pe catwalk, dar nepierzandu-si forta masculina! Zburdand peste campii… De placere, poate lucrezi si tarlaua vecina!

Pompa de alimentare tractor Case JX70 - cat de bine-i sade tractorului tau!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Fiind o piesa de calitate, probabilitatea de a intampina probleme este minima, insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Pastrea documentele care insotesc pompa de alimentare tractor Case JX70 comandata.

Comanda acum pompa de alimentare tractor Case JX70 si beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare. Coletul cu aceasta poate fi livrat oriunde in tara si se poate verifica inaintea achitarii rambursului. Daca ai nevoie de aceasta pompa azi, te asteptam la sediul nostru.

Daca ai nevoie si de ajutor la montaj, te punem rapid in contact cu mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta. Ulterior, iti poti remedia orice defectiune aparuta la utilaj tot cu ajutorul lor, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura