Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic JCB TM220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Incarcator telescopic JCB TM220
Out Of stock
Descriere
Suna acum daca ai nevoie de aceasta pompa de alimentare JCB TM220. Se afla in stocul nostru in permanenta si o ofertam in avantajul tau. Livrarea poate fi efectuata in orice localitate si vine la pachet cu garnitura de montaj intre pompa si blocul motor.

Pompa de alimentare cu pompa manuala de amorsare este o productie europeana si are ca scop principal inlocuirea originalei prin aceleasi caracteristici benefice. Cele mai importante sunt siguranta oferita in lucru, eficienta si posibilitatea de exploatare indelungata.

Avem incredere in acest model insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Livrarea se realizeaza prin curier rapid iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta se achita curierului dupa verificarea piesei in prezenta lui. De asemenea, ridicarea piesei poate fi efectuata si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Personalul nostru are placerea de a te ajuta sa achizitionezi piesele potrivite utilajului, deci nu ezita sa ne contactezi. Iti vom cauta si un mecanic disponibil in zona ta pentru a programa montajul piesei sau orice interventie necesara echipamentului. Suna si afla mai multe detalii!

Codul pentru aceasta piesa este: 7MAYDRJO-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura