Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Claas Ergos 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ergos 110
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa isi recapete puterea si randamentul la care lucreaza, schimba-i componentele uzate. In gama noastra larga de piese gasesti pivotul superior Claas Ergos 110 care este original Carraro si il ofertam la un pret avantajos.

Beneficiile asociate acestei piese ii ofera utilajului randamentul ridicat necesar pentru a ajunge la performantele dorite. In plus, datorita materialelor durabile vei avea o exploatare indelungata in conditii optime.

Daca ai nevoie de aceasta piesa o poti achizitiona atat separat cat si ca parte din kitul complet. Kitul este recomandat pentru a schimba toate piesele uzate din ansamblu si este ofertat la un pret special. Componentele sale sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Garantia pivotului este valabila 1 an de zile si iti asigura un model nou in cazul unor circumstante nefavorabile.

Comanda acum si ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. Acceptam plata in sistem ramburs pentru posibilitatea de verificare a piesei in prezenta curierului, inainte de a acorda plata acestuia.
Datorita stocului permanent disponibil poti ridica coletul si direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru a verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau.  Consilierii nostri sunt la dispozitia ta pana faci alegerea potrivita si te pun in contact cu mecanicii parteneri pentru a programa montajul piesei. Ulterior poti solicita interventia lor si pentru problemele tehnice aparute la utilaj si se vor deplasa la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: QMT235FP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura