Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 4265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 4265
Cod produs
O3DP6SLW-C-BT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca motorul tractorului tau sa dea un randament de invidiat, atunci trebuie sa il echipezi cu cele mai bune piese de schimb! Iar cand ai nevoie de o garnitura de chiuloasa noua, aici vei gasi solutia potrivita! Cu aceasta garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 4265 motorul tau va functiona mult mai eficient. Acest lucru se datoreaza echivalentei cu originalul, fiind un model alternativ sigur, cu o rezistenta indelungata la solicitarile supuse. Fabricarea ei are loc in Polonia, iar firma noastra se ocupa de comercializarea la nivel national, datorita stocului permanent disponibil. Pretul de achizitie este foarte avantajos, iar timpul de transport este foarte scurt.

Garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 4265 - piesa ideala pentru tractorul tau!
Departamentul nostru tehnic iti ofera solutiile ideale pentru interventiile tehnice asupra echipamentului tau, stiind cat de importante sunt calitatea pieselor de schimb, dar si manopera. Fiabilitate fara compromisuri: cu asta ne ocupam noi.

Verifica compatibilitatea produsului cu utilajul tau
Ia legatura cu noi si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra, astfel incat sa fie potrivite cu utilajul tau! Pentru detalii suplimentare, ne poti contacta telefonic sau prin e-mail. Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici!

Serviciile de curierat se ocupa de expedierea coletului cu garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 4265 in localitatea dorita, ajungand a doua zi lucratoare. La receptie este prioritara verificarea piesei primite in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca aceasta se afla in stare perfecta.
Esti asteptat si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca doresti sa ridici coletul personal.

Poti beneficia si de colaborarile noastre cu mecanicii din toata tara, sunand si programand schimbul garniturii. La cererea ta, ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si pentru alte interventii, ajutand prin reparatiile efectuate sa ajungi cu utilajul in stare perfecta de functionare.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.
Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 4265 din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are insertii siliconice in relief.
Modul de fabricare si materialele folosite asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor componente.

Cod piesa: O3DP6SLW-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura