Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor Massey Ferguson 5425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 5425
Cod produs
JUESHXBM-RA
Out Of stock
Descriere
Daca piesele componente ale motorului sunt de calitate si eficienta acestuia va creste considerabil. De aceea iti oferim aceasta pompa de alimentare Massey Ferguson 5425 care este o productie europeana de succes. Pompa pe care ti-o recomandam echivaleaza originalul prin caracteristicile pe care le prezinta, fiind o piesa cu durata lunga de viata. Debitul asigurat de aceasta pompa ajunge pana la 140 litri/ora, iar cartusul filtrant (filtrul din interior) il primesti impreuna cu pompa.

Pompa de alimentare Massey Ferguson 5425 este performanta si stabila!

Un alt avantaj al acesteia este pretul competitiv, iar datorita stocului permanent disponibil vei beneficia de ea in cel mai scurt timp. Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Daca ai nelamuriri in privinta acestui produs sau daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne cu incredere!
Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.
Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Un partener de incredere care ofera servicii de incredere!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Garantia ce o insoteste va fi valabila 1 an de zile de la data achizitionarii.

Ne trimiti datele locatiei tale iar noi iti expediem coletul cu pompa electrica de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 5425 pentru a doua zi lucratoare. Curierul te va astepta sa il verifici in prezenta lui pentru a achita rambursul, doar daca pompa primita se afla in stare perfecta.
De asemenea, poti alege sa ridici coletul si direct de la sediul firmei noastre din Bucuresti. Cere oferta!

Noi iti stam la dispozitie pentru orice solicitare ai pentru utilajul tau, piese de schimb sau asistenta tehnica. De aceea te incurajam sa ne apelezi daca ai nevoie de ajutor la montaj sau daca echipamentul tau necesita reparatii complexe. Afla direct de la noi cum te putem ajuta.

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura