Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Massey Ferguson 4227427M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4227427M91
Out Of stock
Descriere
Iata-ne din nou in ipostaza de a descrie una dintre cele mai comercializate piese pentru utilaje, din cataloagele noastre. Pompa de alimentare Massey Ferguson 4227427M91 este o replica excelenta la pret si extraordinar de fiabila, pentru ca se poate monta pe mai bine de 26 de utilaje.

Tu stii cum functioneaza o pompa de alimentare? Ei bine, rolul ei este acela de a injecta o cantitate exacta de combustibil catre carburatoarele motorului. Trebuie sa faca acest lucru cu o presiune suficient de mare, cat sa poata satisface tot procesul de pornire. In acest caz, pompa electrica de alimentare are o putere de debit de 140 litri/ora.

Una dintre caracteristicile ACN Piese Utilaje este faptul ca aprovizioneaza frecvent stocul de piese. Pompa de alimentare Massey Ferguson 4227427M91 este disponibila in depozitul nostru si poate fi comandata chiar acum.

Poti cumpara cu incredere aceasta pompa de alimentare Massey Ferguson 4227427M91 noua. Produsul detine un certificat de garantie de 12 luni. Iar echipa noastra raspunde, cu drag si profesionalism, cerintelor tale si te ajuta in procesul de mentenanta al utilajelor tale.

Te-ai hotarat sa comanzi pompa de combustibil? Urmatorul pas este sa ne suni, pentru a rezerva piesa la telefon. De asemenea, poti comanda direct de pe site-ul nostru, nu inainte de a cere o oferta exacta, pentru problema ta. Produsul poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore de la momentul comenzii, cu plata ramburs. Sau ne poti vizita la sediul nostru, ocazie pe care o vom folosi pentru a raspunde intrebarilor tale, daca ai.

Ai nevoie de montaj? Vorbeste cu noi! Am putea sa te ajutam!
Agentii nostri stau la dispozitia ta, chiar daca utilajul tau este imobilizat. Poti solicita un serviciu mecanic, indiferent unde te afli. Partenerii nostri vor raspunde afirmativ urgentelor si te pot scoate dintr-o situatie neplacuta. Este cu adevarat o pierdere de resurse si de timp sa stai cu utilajul imobilizat.

Debit: 140 litri/ora
Trimite mesaj
Din Gura in Gura