Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K MH6.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K MH6.5
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare O&K MH6.5 este o productie europeana, de aceea se situeaza pe locul celei mai bune alternative a originalei. Datorita numarului mare de solicitari in care eficienta ramane la cote maxime o recomandam cu incredere.

Poti profita de pretul nostru competitiv daca vrei sa intri in posesia ei, livrarea fiind realizata rapid datorita stocului nostru permanent disponibil.

Avem incredere in eficienta produselor oferite insa pentru orice situatie neprevazuta primesti un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca este piesa de care ai nevoie o poti ridica din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau ne poti solicita livrarea in localitatea ta. Expedierea pachetului se face prin serviciile de curierat care ajung a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs, acesta fiind recomandat sa se achite dupa verificarea pompei in prezenta curierului.

Pentru intrebari sau comenzi ai la dispozitie personalul nostru tehnic. Din partea acestuia primesti consultanta gratuita si ti se face legatura cu mecanicii nostri. La cerere acestia pot efectua orice reparatii complexe fara a fi necesara deplasarea intr-un service si te pot ajuta si la montajul piesei achizitionate. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe excavator O&K MH6.5 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul piesei: V1TX6ZYB-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura