Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare combina John Deere 1450 1450CWS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina John Deere 1450 1450CWS
Cod produs
W6YCXO94-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru combina John Deere 1450 iti ofertam avantajos pompa de amorsre care vine alaturi de bateria filtrului de combustibil. In plus, daca ne specifici in cererea ta iti vom adauga filtrul de combustibil la pachet cu piesele.

Pompa este fabricata si asamblata in Europa, producatorul reusind sa conceapa o echivalenta de succes. Materialele folosite sunt de o rezistenta ridicata ce ofera o exploatare indelungata la capacitate maxima.

De aceea stocul nostru pentru aceasta piesa este permanent disponibil ca tu sa poti realiza schimbul cat mai repede.

Nu vei plati suplimentar daca vor exista situatii neprevazute caci primesti la achizitionarea ei un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Comanda acum si expediem coletul pentru a doua zi lucratoare. La receptia lui vei putea verifica piesa in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca se afla in stare perfecta. De asemenea, daca este mai avantajos pentru tine poti ridica coletul personal din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Contacteaza-ne daca doresti sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau sau daca ai nevoie de mai multe detalii! Poti solicita si interventia mecanicilor nostri daca doresti ajutor la montaj sau utilajul tau prezinta defectiuni tehnice.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura