Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare combina John Deere 2256

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina John Deere 2256
Cod produs
ND43X9KL-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru combina John Deere 2256 sunt produse recomandate datorita caracteristicilor prezentate.

Acestea se pot livra impreuna cu filtrul de motorina daca trimiti cererea ta unui angajat al nostru.

Asamblarea componentelor pompei au loc in Europa, producatorul dorind sa ofere o alternativa de succes a originalei. De aceea pompa este facuta sa reziste la cat mai multe solicitari fara a-si pierde eficienta de-a lungul timpului.

Pretul de prim importator este un alt avantaj major, iar pachetul primit va include certificatul de garantie valabil 1 an.

Trimite-ne datele locatiei tale si noi iti trimitem pachetul cu piesele pentru a doua zi lucratoare. Verificarea coletului se poate face in prezenta curierului urmand a achita rambursul la final.

Pentru mai multe detalii consilierii nostri tehnici sunt la un apel distanta. Contacteaza-i chiar si atunci cand doresti sa programezi montajul piesei sau ai nevoie de mecanicii nostri pentru probleme tehnice ale utilajului.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura