Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare combina John Deere 1170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina John Deere 1170
Cod produs
YCHG0KOI-RA
Out Of stock
Descriere
Celui ce doreste o pompa de amorsare pentru combina John Deere 1170 alaturi de bateria filtrului de combustibil, ii sarim in ajutor. Mai mult, putem adauga la cerere si filtrul de motorina.
Piesele sunt alternative de succes ale originalelor, avand aceeasi capacitate de a rezista o perioada indelungata fara a se uza.
Provenienta lor este europeana, fiind fabricate de un producator de renume ce garanteaza eficienta in lucru si un pret mult mai avantajos.

Alaturi de piesele necesare vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an. Impreuna cu acesta te poti intoarce la noi pentru o schimbare rapida in cazul unor situatii neprevazute.

Ridicarea pieselor se face de la depozitul nostru din Bucuresti sau de la curierul care livreaza in localitatea ta. Timpul de livrare este de o zi lucratoare iar produsele se pot verifica inaintea achitarii rambursului.

Daca ai intrebari pentru noi, nu ezita sa ne contactezi. Mai mult, iti poti programa montajul piesei sau remedierea problemelor tehnice la mecanicii nostri profesionisti.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura