Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Case N14409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case N14409
Cod produs
15HSBWRZ-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru o productivitate remarcabila, la ACN Piese Utilaje iti ofertam piese originale, ce fac parte din gama produselor Carraro. De aceea avem pe stoc acest cap de planetara Case N14409 ale carui beneficii iti mentin utilajul la un nivel inalt de functionare. Mai mult, oferta pregatita este in avantajul tau - un pret foarte bun -, caci dorim sa ai parte de eficienta sporita a modelului, stocul fiind permanent disponibil. Calitatea este cea care face diferenta!

Dar nu ar fi de ajuns o piesa, oricat de buna, intr-un ansamblu uzat! Este recomandata si verificarea integritatii crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, este sugerata si inlocuirea crucii de planetara.

Cap de planetara Case N14409 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Ai nevoie de aceasta piesa de schimb!

De asemenea, daca dantura planetarei este deteriorata, atunci trebuie verificata integritatea pinioanelor.
Odata cu schimbarea planetarei, recomandam si inlocuirea bucsei impreuna cu simeringul de etansare din fuzeta.

Daca ai nevoie de aceste piese sau doresti mai multe detalii, ia legatura cu consilierii nostri tehnici! Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Probabilitatea de a avea probleme cu acest cap de planetara Case N14409 este foarte mica, insa vei avea un certificat de garantie valabil 6 luni de zile, pentru eventuale defecte din fabrica.

Daca de aceasta piesa ai nevoie, iti vom livra pachetul prin curier rapid, ajungand in localitatea ta a doua zi lucratoare. Nu vei plati rambursul pentru un produs nedorit, deoarece curierul iti ofera posibilitatea de a deschide coletul inainte, in prezenta lui. In plus, daca ai nevoie de piesa azi, te asteptam la sediul nostru, de langa Bucuresti pentru a ridica personal acest cap de planetara Case N14409 comandat.

Pentru montarea lor sau pentru orice interventii necesare utilajului tau, dispunem de parteneriate cu mecanici specialisti din intreaga tara. Ei pot fi solicitati cu incredere, pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi cu echipamentul intr-un service. Suna si afla mai multe detalii!
Credem ca daca vei alege sa profiti de oferta noastra - piese si asistenta tehnica - vei beneficia de o reparatie de durata.
Alegerea iti apartine, noi doar suntem la dispozitia ta sa iti dam amanunte.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura