Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580SLE
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior Case 580SLE conduce la cresterea eficientei in timpul lucrului deoarece este o piesa originala de inalta calitate. Ea face parte din gama produselor de origine Carraro a caror stoc este mentinut disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

In acest fel poti beneficia de eficienta piesei in cel mai scurt timp, dar si la un pret avantajos. Asa ca vino si ridica piesa simpla sau achizitioneaza kitul nostru complet la un pret special. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

La comandarea lor vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Daca doresti livrarea pieselor in alta localitate din tara apelam la serviciile de curierat ce pot ajunge la destinatia dorita intr-un timp foarte scurt. In acest caz este prioritara verificarea coletului inainte de acordarea rambursului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Te ajutam cu drag daca ai nevoie de mai multe detalii sau de verificarea compatibilitatii cu modelul utilajului tau. Mai mult, consilierii nostri tehnici iti fac legatura cu echipa de mecanici daca doresti ajutor la montaj sau doresti efectuarea unor reparatii complexe la echipament.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: RS3B8T1H-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura