Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case MX80C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case MX80C
Out Of stock
Descriere
Deoarece activitatea ta presupune o functionare eficienta a utilajului astfel incat sa ajungi la performantele dorite, iti recomandam doar piese de calitate. Astfel am ajuns sa mentinem un stoc permanent al pieselor originale Carraro, din care face parte si acest pivot superior Case MX80C.

El este rezistent la multiple solicitari prezentand aceeasi fiabilitate si eficienta pe tot parcursul exploatarii. De aceea il ofertam la un pret special atat separat cat si ca parte din kitul nostru complet.

Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Daca achizitionezi acest pivot sau intregul kit vei primi un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Ridicarea lor se face direct de la sediul firmei sau le expediem prin curier rapid daca nu esti din Bucuresti. Transportul in acest caz va dura o zi lucratoare iar la primirea coletului vei avea un timp necesar pentru verificarea pieselor. De aceea rambursul il vei putea achita utimul, dupa ce te-ai convins de calitatea promisa.

Asteptam apelurile tale pentru a-ti putea oferi detalii suplimentare si pentru a indentifica impreuna cu tine piesele potrivite utilajului. Mai mult, iti punem la dispozitie numerele de telefon ale mecanicilor nostri pentru a te ajuta la montarea lor. Ulterior ii vei putea contacta pe acestia indiferent de complexitatea reparatiilor necesare echipamentului tau. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod produs: BCIAWVT0-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura