Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Bobcat VR638

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat VR638
Cod produs
G5OEXPJ9-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru pompa electrica de alimentare Bobcat VR638 iti oferim un pret competitiv si un stoc permanent disponibil sa poti beneficia rapid de ea. Cartusul filtrant (filtrul din interior) este adaugam in acelasi pachet fara alte costuri suplimentare.

Pompa este conceputa in Europa de un producator al echivalentelor, si poate asigura un debit de pana la 140 litri/ora. Prezenta ei in depozitul nostru din Bucuresti se datoreaza specialistilor ce recomanda modelul pentru capacitatea lui de a rezista la multiple solicitari.

Ea se livreaza impreuna cu certificatul de garantie valabil 1 an de zile care te asigura de un model nou in cazul unei situatii neprevazute.

Serviciile de curierat se vor ocupa de transportul piesei in orice localitate din tara, ajungand cu coletul a doua zi lucratoare. Acesta trebuie verificat inainte de achitarea rambursului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Daca ai intrebari nu ezita sa apelezi la consilierii nostri tehnici care iti ofera suportul necesar pentru a alege piesele potrivite. Mai mult, daca montajul piesei doresti sa fie efectuat corect poti programa interventia mecanicilor nostri la utilajul tau.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura