Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Bobcat T35130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T35130
Cod produs
GD8VH1FA-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic Bobcat T35130 este prezenta in depozitul nostru din Bucuresti.
Ea se ridica alaturi de cartusul filtrant (filtrul din interior) si iti asigura un debit de pana la 140 de litri/ora.

Fabricarea ei are loc in Europa, fiind o productie echivalenta originalei pe care o recomandam datorita pretului mult mai avantajos.

Pompa electrica prezinta eficienta maxima in lucru, insa pentru orice situatie neprevazuta vei avea garantie valabila 1 an.

Daca nu te poti prezenta la sediul nostru pentru a ridica piesa ne poti trimite datele locatiei tale si o trimitem prin curier rapid. Coletul il vei avea a doua zi lucratoare cand il poti verifica in prezenta curierului. Modalitatea de plata este ramburs, si se achita dupa ce te-ai convins ca produsul primit este cel dorit.

Te ajutam sa ajungi la alegerea potrivita in functie de utilajul tau prin consultanta tehnica din partea consilierilor nostri. Mai mult, pentru orice defectiuni aparute la utilaj sau pentru ajutor la montaj dispunem de o echipa de mecanici din intreaga tara. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura