Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Bobcat V638

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat V638
Cod produs
R68IS703-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Bobcat V638 este proiectata sa functioneze o perioada indelungata la capacitate maxima. Poate asigura un debit de pana la 140 litri/ora si sustine o functionare eficienta si optima indiferent de mediul de lucru.

Ea este o productie europeana care vine la pachet cu cartusul filtrant (filtrul din interior) si este cea mai buna varianta de inlocuire a piesei originale.

La achizitionarea ei primesti un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Livrarea in localitatea ta se realizeaza prin serviciile de curierat, timpul de asteptare fiind de o zi lucratoare. La primirea pachetului curierul te va astepta sa verifici starea piesei inainte de a incasa rambursul.
Daca doresti sa ridici pompa personal te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti unde avem un stoc permanent disponibil.

Asteptam apelurile tale pentru a-ti putea oferi mai multe detalii atat despre pompa prezentata cat si despre alte piese necesare utilajului tau. In plus te putem ajuta cu orice revizii sau reparatii necesare echipamentului deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Acestia se pot deplasa la punctul tau de lucru pentru a-ti aduce utilajul in stare perfecta de functionare. Suna si afla detalii suplimentare!

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura