Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola New Holland W110TC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W110TC
Cod produs
YGL2IRQ5-C-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti acum pompa de alimentare New Holland W110TC la un pret avantajos. Este modul prin care ne dorim sa-ti sustinem astfel activitatea. De asemenea, mentinem un stoc permanent disponibil pentru ca toti clientii sa poata beneficia rapid de ea si schimbarea sa fie realizata imediat. Pompa de combustibil este produsa in Europa si e recomandata in inlocuirea piesei originale pentru ca prezinta aceleasi caracteristici avantajoase. Principalele si cele mai importante sunt: eficienta sporita, rezistenta la multiple solicitari si siguranta oferita in lucru.

Pentru un plus de ajutor, oferim impreuna cu ea garnitura necesara dintre pompa de motorina si blocul motor. Aceasta este fabricata din cauciuc moale si difera de cea clasica prin faptul ca nu este rigida si greu de modelat pe conturul pompei. Trebuie sa plasezi o comanda completand formularul de pe site sau apeland la numerele de telefon afisate.
Iti stam la dispozitie pentru detalii suplimentare si iti oferim consultanta tehnica gratuita la achizitionarea pieselor de care are nevoie echipamentul tau. Avem si alte servicii faine despre care ar trebui sa afli!

Pompa de alimentare New Holland W110TC - incredibil ce oferta buna ai gasit!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Vei primi si un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute, ce le putem remedia rapid. Pompa de alimentare pentru vola New Holland W110TC trebuie montata corect pentru a beneficia de garantie.

Daca doresti sa achizitionezi aceasta pompa de alimentare New Holland W110TC te asteptam la depozitul nostru, iar daca ai nevoie de ea in alta localitate din tara, da-ne datele locatiei dorite. Transportul va fi realizat prin curier rapid, iar plata ramburs o vei achita curierului doar daca esti multumit de produsul primit, dupa ce il verifici in prezenta lui.

De asemenea, iti putem fi de folos si daca utilajul tau prezinta defectiuni tehnice, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura