Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Same Diamond 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Same Diamond 230
Out Of stock
Descriere
Pentru o eficienta maxima in lucru iti recomandam achizitionarea pieselor de calitate ce ofera o exploatare sigura si de durata. De aceea iti punem la dispozitie pompa de alimentare Same Diamond 230 care datorita materialelor durabile poate asigura o functionare eficienta pe o perioada indelungata.

Locul de provenienta al acesteia este Europa, producatorul garantand o inlocuire de succes a piesei originale a carei echivalenta este. De aceea si pretul este mult mai accesibil iar noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Garantia ce o insoteste este valabila 1 an de zile, timp in care orice siuatie neprevazuta este remediata imediat.

Daca este piesa necesara utilajului tau trimite-ne datele locatiei tale sa o putem trimite imediat. Timpul de asteptare este de o zi lucratoare iar coletul poate fi verificat inainte de a se efectua plata ramburs, astfel avand certitudinea ca prezinta calitatea promisa.

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau serviciile oferite de mecanicii nostri, contacteaza-ne acum! In acest fel poti programa montajul piesei sau orice revizie necesara utilajului tau fara a fi necesara deplasarea intr-un service.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Same Diamond 230, prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: Q15O7ARD-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura