Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB200.2
Cod produs
8N59TB1D-M-BT
Out Of stock
Descriere
Ai de-a face cu un utilaj defect? Nu te afli tocmai intr-o situatie dezirabila. Dar priveste partea plina a paharului: esti in locul potrivit. La ACN Piese Utilaje vei descoperi o gama variata de componente exceptionale, disponibile intotdeauna la cele mai bune preturi de pe piata. O asemenea piesa de schimb este acest simering pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 din promotia noastra curenta. Cere oferta astazi si maine o vei putea monta deja pe vehiculul tau!

Cum iti dai seama daca ai facut alegerea corecta? Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu. Totodata, aici te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional! O piesa de calitate nu trebuie sa iti goleasca portofelul, iar noi stim asta.

Simering pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 - un produs de incredere, pregatit sa iti apere buldoexcavatorul impotriva factorilor externi. Cere o oferta si convinge-te personal!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Nu esti convins ca ai gasit ceea ce cautai? Noi te putem ajuta imediat!
Daca nu reusesti sa identifici produsul cautat, lasa-ne sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul serviciului nostru de asistenta tehnica, vei colabora cu o echipa de experti in domeniu, care te vor ajuta gratuit sa gasesti piesele potrivite, sa plasezi o comanda si iti vor recomanda un mecanic priceput. Ne poti contacta prin trei metode diferite: online ( prin completarea formularului de pe website), telefonic sau prin e-mail. Alegerea iti apartine!

Factura si certificatul de garantie al acestui simering pinion atac Fiat Kobelco FB200.2 comandat vor fi incluse in colet, impreuna cu un asemenea 6 luni nou-nout. Vei avea astfel certitudinea ca obtii un produs rezistent, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile lipsit de orice grija.

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un buldoexcavator functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de coltul de tara in care te afli. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita.

Daca preferi sa ridici produsul acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Produsul, prezentat in imagini, este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: 8N59TB1D-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura