Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Case CX 70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case CX 70
Out Of stock
Descriere
La achizitionarea pompei de alimentare pentru tractor Case CX 70 vei primi gratuit garnitura dintre pompa si blocul motor.

Aceasta piesa iti va asigura inlocuirea pompei originale fara nici o problema, deoarece este un model alternativ de inalta calitate.

Productia ei este europeana, de aceea eficienta, siguranta si durabilitatea sunt caracteristici asigurate pe tot timpul exploatarii.

Pretul de achizitionare este avantajos iar pentru orice situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Vino la sediul nostru din Bucuresti daca doresti sa ridici piesa personal sau trimite-ne datele locatiei tale. Trasnportul in acest caz va dura o zi lucratoare iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta se achita curierului la final, inainte fiind necesara verificarea coletului in prezenta lui.

Daca ai intrebari sau doresti sa comanzi, suna la unul din numerele de telefon afisate. Iti vei putea progama si montajul piesei deoarece avem parteneriate cu mecanci din intreaga tara.

Specificatii tehnice:
Pompa mecanica cu membrana are:
•Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
•Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
•Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
•Lungimea tijei este de 35 mm
•Admisia si iesirea sunt de 1/2’, cu filet pas normal

Codul piesei este: EQYWK06B-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura