Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Intrac 2004

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Intrac 2004
Cod produs
C4GDT8EA-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a putea functiona eficient si sigur, motorul utilajului tau trebuie intretinut corect, cu piesele potrivite, de inalta calitate. Iti punem la dispozitie pompa alimentare Deutz Fahr Intrac 2004 care este o productie europeana, recunoscuta pentru durata lunga de functionare asigurata. Modelul pe care ti-l propunem este un inlocuitor al originalei. Are un pret mult mai bun, ce vine la pachet cu garnitura dintre pompa mecanica si blocul motor. Etansarea va putea fi facuta cu usurinta!

Calitatea garantata si rezistenta au recomandat-o spre a fi gazduita in depozitul nostru. Ti-o vom livra rapid, iar din colet nu va lipsi nici certificatul de garantie! Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate poti plasa comanda! Va fi usor si rapid! Iar daca intrebarile si framantarile nu te lasa sa alegi rapid, suna-ne! La ACN Piese Utilaje ai mereu consultanta gratuita. Pe scurt, indiferent de problema tehnica avuta de utilaj, noi gasim solutia potrivita in cel mai scurt timp!

Pompa alimentare Deutz Fahr Intrac 2004 - o vei folosi vreme lunga!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Daca achizitionezi aceasta pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr Intrac 2004 primesti si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Livrarea pompei se face prin curier rapid, ajungand a doua zi lucratoare in orice localitate din tara. Curierul lasa coletul la verificat, dupa care incaseaza plata ramburs. Pompa alimentare Deutz Fahr Intrac 2004 comandata o poti achizitiona direct de la depozitul nostru.

Pentru o remediere sigura si rapida a problemelor tehnice pe care le are utilajul tau, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil. Avem mecanici colaboratori ai firmei pe intreg teritoriul tarii, care se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul din dotare si pot efectua acolo reparatiile necesare. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate de la noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice. Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti da detalii despre acest serviciu, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura