Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Case 580MXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 580MXT
Out Of stock
Descriere
Fiind ofertat avantajos, pivotul superior pentru buldoexcavator Case 580MXT inregistreaza un numar de cereri in crestere, de aceea il mentinem permanent disponibil.

Productia sa este un succes in randul pieselor de schimb deoarece face parte din gama originala Carraro recomandata de toti specialistii. Bine cunoscuta eficienta si rezistenta la multiple solicitari ne determina si pe noi sa o recomandam celor ce doresc o exploatare indelungata.

Desi pivotul se achizitioneaza separat, este recomandata schimbarea tututor pieselor vechi din ansamblu. De aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Garantia ce le insoteste este valabila 1 an de zile de la data achizitionarii.

Daca ai nevoie de el sau doresti kitul complet, te asteptam la sediul firmei din Bucuresti pentru a le ridica personal. Daca esti din alta localitate iti vom livra prin curier si vor ajunge a doua zi lucratoare, cand poti achita rambursul curierului.

Daca ai intrebari sau doresti sa verifici compatibilitatea acestuia cu utilajul tau, primesti suport tehnic din partea personalului nostru. Pentru interventii tehnice sau ajutor la montaj putem trimite un mecanic disponibil in zona ta.  Afla mai multe detalii sunand la numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: 9LG3HBXW-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura