Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 5275

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 5275
Cod produs
8QXOI947-C-BT
Out Of stock
Descriere
Nimic nu este mai dezamagitor decat sa detii un utilaj care nu functioneaza in parametrii optimi. Munca se va transforma intr-o corvoada. De ce depinde performanta unui tractor? Bineinteles ca de motorul acestuia! Pentru a mentine randamentul ridicat al motorului, ofera-i piese noi, eficiente, care sa le inlocuiasca pe cele vechi si uzate. Noi iti oferim aceasta garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 5275 care va asigura o functionare optima a motorului, o durata indelungata! Componenta pe care ti-o recomandam este o productie europeana fabricata in asa fel incat poate inlocui modelul original fara probleme, dar la un pret mult mai accesibil. In depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti gasesti aceasta piesa intotdeauna, deoarece mentinem un stoc permanent disponibil, care sa ne permita o livrare  cat mai rapida.

Garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 5275 - este disponibila la un pret accesibil. Cere oferta!

Daca doresti sa faci rost de aceasta garnitura pentru tractorul tau Massey Ferguson, iti va placea sa afli ca acum e mai simplu ca niciodata. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Ei te vor ajuta sa comanzi produsul, dar si sa obtii informatii suplimentare despre compatibilitatea lui cu echipamentul tau.

Scapa de dubii! Apeleaza la profesionisti, fara costuri!
Daca vrei si alte detalii sau ai nevoie de consultanta tehnica, contacteaza-ne acum! Iti reamintim ca tot la noi poti programa si schimbarea garniturii. Componente de calitate si servicii complete. Ce altceva ti-ai mai putea dori?

Garnitura chiuloasa Massey Ferguson MF 5275 comandata poate fi ridicata direct din depozitul nostru, din apropiere de Bucuresti, in aceeasi zi in care ai comandat-o.
Transportul este realizat de serviciile de curierat care pot ajunge in orice localitate este nevoie, iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta se achita ultimul, deoarece este prioritara verificarea piesei in prezenta curierului, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa tractor Massey Ferguson MF 5275 din imagini este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj usor de realizat, ce nu necesita achizitionarea altor materiale.


Codul piesei este: 8QXOI947-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura