Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare vola John Deere 624G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vola John Deere 624G
Cod produs
T7SN3KWR-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru vola John Deere 624G sunt permanent disponbile in depozitul nostru din Bucuresti.
Daca ne trimiti cererea ta, iti putem livra alaturi de baterie si filtrul de combustibil.

Pompa are componente fabricate si asamblate in Europa, fiind o productie de succes printre echivalentele originalei. Ea prezinta aceeasi eficienta si rezista la multiple solcitari care determina o exploatare sigura si usoara.

Prababilitatea ca aceasta piesa sa nu functioneze la capacitate maxima este minima, insa vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an.

Pentru a putea transporta coletul in localitatea ta apelam la serviciile de curierat rapid. Timpul de asteptare este de o zi lucratoare iar rambursul se achita la final. Astfel ai posibilitatea de a verifica integritatea piesei pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Mai multe detalii iti vor oferi consilierii nostri de la care ai suport tehnic gratuit. Tot ei iti pot face legatura cu echipa noastra de service mobil pentru orice interventie necesara, fie ca este vorba de defectiuni tehnice sau ajutor la montaj.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura