Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator excavator Case WX125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX125
Cod produs
VKLMJYBZ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de pompa de alimentare excavator Case WX125 acum, avem oferta perfecta care sa iti asigure calitate si pret competitiv. Pompa pe care ti-o propunem este conceputa de un producator european de renume, care doreste sa aiba produsele in topul alternativelor de succes ale originalului. De aceea, el foloseste la fabricare cele mai rezistente materiale care sa ofere aceeasi eficienta si o exploatare indelungata. Cunoscandu-i caracteristicile, i-am facut loc in depozitul nostru si o expediem indata ce o comanzi!

Pentru a identifica corect piesa necesara, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici. El iti va da mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre. Si iti va da cateva sfaturi despre montarea si mentenanta produsului comandat. Iti reamintim ca poti programa montajul piesei tot la noi, deoarece dispunem de o echipa de mecanici bine pregatita si de un service mobil dotat exemplar. Cu toate serviciile care functioneaza perfect, noi iti garantam ca si excavatorul tau va functiona ca atare!

Pompa de alimentare excavator Case WX125 - executata admirabil!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX125 vine impreuna cu garnitura si certificatul de garantie valabil 1 an. Documentele este de preferat sa le pastrezi cu grija!

Nu este nevoie sa te deplasezi ca sa ridici pompa de alimentare excavator Case WX125 comandata daca te afli in alta localitate. Trimitem piesa dorita prin curier rapid direct in localitatea ta. In acest caz, poti verifica pompa primita in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca te convingi de calitatea promisa. Daca preferi, poti sa achizitionezi pompa comandata si de la sediul nostru in aceeasi zi.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura