Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare excavator John Deere 790ELC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator John Deere 790ELC
Cod produs
VU7MC561-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare pentru excavator John Deere 790ELC este cea mai buna alegere pentru utilajul tau deoarece este o productie europeana recomandata in inlocuirea originalului. Bateria filtrului de combustibil este si ea adaugata in colet, iar la cerere le trimitem impreuna cu filtrul de motorina.

Pompa fiind echivalenta modelului original, siguranta in lucru si pretul competitiv se regasesc printre avantajele principale.

La comandarea acesteia vei primi un certificat de garantie valabil 1 an, timp in care noi ne ocupam de orice situatie neprevazuta.

Pentru livrari poti lasa datele adresei tale unui angajat al nostru. Serviciile de curierat ajung in scurt timp in localitatea dorita, incasand rambursul dupa deschiderea coletului.

Daca esti din Bucuresti noi te asteptam la sediul firmei pentru a ridica pachetul personal.

Intrebarile cu privire la produsele noastre le poti discuta cu consilierii nostri tehnici. De asemenea, pentru orice probleme tehnice aparute la echipamentul tau, poti solicita echipa noastra de service mobil.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura