Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering planetara Case 87685583

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 87685583
Cod produs
0H3TZEFM-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o recomandare de incredere, venita din partea unui expert in domeniu, apelezi la depozitul ACN Piese Utilaje! Experienta noastra vasta ne permite sa deosebim cu usurinta componentele de top de cele care nu merita o a doua privire, astfel incat iti punem la dispozitie numai piese de schimb veritabile. Ele iti vor reabilita echipamentul de lucru si iti vor permite sa iti duci treaba la capat! De exemplu, acest simering planetara Case 87685583 tine la distanta praful si umezeala, pentru ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil.

De altfel, triajul prin care trecem orice componenta care ajunge pe rafturile noastre este unul foarte strict! Criteriul principal este calitatea, bineinteles, dar ne axam si pe pretul produselor! Astfel, vei avea parte de un raport calitate-pret echilibrat, deoarece suntem constienti ca reparatiile isi fac aparitia deseori in momente inoportune. Dar cand alegi sa faci afaceri cu noi, te asiguram ca nu vei ramane niciodata cu portofelul gol!

Cere astazi oferta pentru acest simering planetara Case 87685583 si bucura-te de o componenta excelenta la un pret avantajos!
Piesa se monteaza la intrarea planetarei in fuzeta. Rolul simeringului este de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior. Astfel, protejeaza interiorul de impuritati si impiedica pierderea lubrifiantului. Produsul comercializat de noi este o piesa originala, fabricata in Italia, la cele mai inalte standarde de productie. Calitatea sa exceptionala este garantata de producatorul sau, Carraro, iar pretul rentabil transforma acest articol in cea mai buna alegere pentru echipamentul tau. Odata cu schimbarea simeringului, te sfatuim sa inlocuiesti si bucsa de bronz din interiorul fuzetei.

Expertii nostri asteapta apelul tau. Iti oferim gratuit suport tehnic inainte de plasarea unei comenzi!
Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe vehiculul din dotare!

In pachetul pe care il vei receptiona, vei avea incluse factura aferenta si certificatul de garantie al acestui simering planetara Case 87685583 comandat, care este valabil 6 luni. Ai acoperire in cazul defectelor din fabrica, care sunt extrem de rare. Totusi, in cazul aparitiei unui astfel de incident, te asiguram ca putem gasi o rezolvare impreuna, in favoarea ta.

Ai nevoie de acest simering planetara Case 87685583 cat mai repede posibil? Atunci te afli pe maini bune. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii plasate de tine, produsul ales va fi ambalat si predat curierului. Timpul estimativ de livrare este de o zi lucratoare. Vei achita coletul la primirea sa, in regim ramburs. Ai sansa de te asigura ca totul este asa cum te asteptai, in prezenta curierului.
Alternativ, poti prelua comanda si direct de la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti! Te asteptam in fiecare zi, de luni pana vineri, sa ne cunosti!

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Simeringul este alcatuit din cauciuc nitril butadin (NBR), un material rezistent la uzura si coroziune. Are aceste dimensiuni:

- 45 x 60 x 16/ 17 mm.

Codul produsului este 0H3TZEFM-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura