Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Carraro 149702

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 149702
Cod produs
SE951L4H-M-MI
Out Of stock
Descriere
Alege acum acest simering butuc Carraro 149702 - iti propunem un produs original, fabricat in Italia, la cele mai inalte standarde de calitate.
Pretul foarte avantajos si garantia valabila 6 luni, de la momentul achizitiei, transforma acest simering butuc Carraro 149702 in alegerea ideala pentru utilajul tau.
Recomandarea noastra este sa achizitionezi intotdeauna componente de origine controlata, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura.
Alege un simering butuc Carraro 149702, alege calitatea!
Rolul simeringului butuc este de a etansa butucul la prinderea sa de fuzeta.
Poti plasa o comanda cu usurinta, daca ne apelezi la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consultantii tehnici ai firmei.
Pentru remedierea rapida si sigura a tututor defectiunilor tehnice pe care le intampini, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil.

Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Acest simering butuc Carraro 149702 va ajunge in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.
Dimensiuni:
-150 x 180 x 14.5/16
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)

Codul produsului este: SE951L4H-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura