Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica Carraro 046172

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 046172
Cod produs
OGX2CBJE-AL
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de piese de cea mai buna calitate, la preturi de asemenea bune, profita de oferta noastra variata si generoasa! Spre exemplu, acum iti putem da detalii despre aceasta homocinetica Carraro 046172 - un produs original, pe care il gasesti mereu pe rafturile depozitului nostru, de unde ajunge imediat la tine, la un pret formidabil.

Pe ACN Piese Utilaje avem tot ce ai nevoie! Poti chiar verifica compatibilitatea produselor care te intereseaza, cu echipamentul tau, cu ajutorul unuia dintre consultantii tehnici ai firmei. Poti suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Homocinetica Carraro 046172 - asigura performanta suplimentara utilajului tau!
De fiecare data cand alegi sa schimbi o componenta a utilajului tau, adu-ti aminte ca un intreg mecanism depinde de ea. Tocmai de aceea te sfatuim sa faci o investitie de durata si sa alegi un produs de calitate. De exemplu, daca vorbim despre rolul homocineticii, acesta este de a face legatura intre cele doua cruci de planetara. Tocmai de aceea, odata cu homocinetica, sugestia noastra este sa schimbi si crucile de planetara. Un utilaj ce functioneaza optim, pe termen lung, iti asigura si o performanta pe masura!

Stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut? Intreaba despre ea! Nu trebuie sa iti faci batai de cap suplimentare. Apeleaza cu incredere la profesionisti care iti vor asigura sfaturile de care ai nevoie, dar si informatii utile. Indiferent ca nu stii exact daca piesa de schimb aleasa este compatibila cu utilajul tau sau montajul te nelinisteste, consultanta este intotdeauna gratuita!

Nu te-am convins inca? Te anuntam ca aceasta homocinetica Carraro 046172 ajunge la tine acasa impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie! Te scapam de orice grija!

Aceasta homocinetica Carraro 046172 ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid, in maximum 24 de ore. Daca optezi pentru ridicarea coletului de la sediul nostru, te asteptam in orice zi lucratoare. Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta homocinetica cu usurinta?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatia in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate problemele care tin de echipament, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere. Nu ezita sa iei legatura cu unul dintre consilierii tehnici ai firmei pentru mai multe informatii!

Specificatii tehnice

Distanta intre sigurantele aceleiasi cruci: 80 mm
Distanta intre centrele celor doua cruci: 72 mm
Diametru: 110 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura