Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case CS68

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS68
Cod produs
PIO4CRJZ-IA
Out Of stock
Descriere
Daca nu vrei o piesa originala, dar totusi doresti o aceeasi calitate si rezistenta, alege atunci propunerea noastra! Aceasta pompa de alimentare tractor Case CS68 din imagini este extraordinara! Articolul este fabricat identic cu cel original, producatorul european alegand materialele cele mai bune. In acest caz beneficiile depasesc costurile, pompa pe care ti-o recomandam fiind comercializata la un pret mult mai bun. Nu vei mai intampina probleme cu tractorul, iar performanta sa va creste!

Extrem de importanta in cadrul interventiei este garnitura de etansare. Din acest motiv noi o vom livra gratuit impreuna cu pompa mecanica. E bine sa etansezi optim blocul motor de corpul pompei de combustibil. Garantia pentru acest model se acorda pentru o perioada de 12 luni de zile. Piesa iti va fi expediata indata ce plasezi comanda! Totusi, noi iti recomandam ca inainte de a comanda, sa ne contactezi. Poti sta de vorba cu unul dintre asistentii tehnici despre problema utilajului tau. Consultanta tehnica este gratuita!

Pompa de alimentare tractor Case CS68 - face tot ce-i ceri!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

In pachet vei gasi factura si certificatul de garantie care este valabil timp de 12 luni de zile. Pompa de alimentare pentru tractor Case CS68 vine cu tot ce-i trebuie!

Pompa de alimentare tractor Case CS68 comandata se livreaza prin curier rapid, ajungand in localitatea ta a doua zi lucratoare. Daca doresti sa deschizi coletul inainte de a plati rambursul, curierul asteapta sa verifici integritatea acestuia. Poti sa o ridici si de la sediul nostru!

La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura