Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90, LB90.B
Cod produs
AEYC4W82-M
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana pentru buldoexcavator New Holland LB90 este o piesa originala Carraro, disponibila in oferta noastra imediat pentru livrare, la un pret foarte avantajos.
Coroana este componenta ce preia cuplul de la pinioane si il distribuie rotii, prin intermediul butucului. Este o piesa foarte importanta din angrenajul transmisiei finale, avand un rol determinant pentru mobilitatea utilajului.

O asemenea coroana de butuc se poate monta si pe buldoexcavator New Holland LB90.B

Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon.
Atunci cand situatia impune inlocuirea componentelor vechi sau defecte ale utilajului, recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna produse de origine controlata, pentru a reduce riscul defectiunilor dese, care sa implice mai multe elemente ale angrenajului.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc buldoexcavator New Holland LB90 si vei fi pe deplin multumit!
Daca doresti asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care te intereseaza, cu buldoexcavatorul, apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici.
Contacteaza acum departamentul tehnic al firmei pentru a primi o oferta cuprinzand mai multe componente ale transmisiei finale!
Beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Produsul comandat va ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Coroana butuc buldoexcavator New Holland LB90 comandata va ajunge in cel mai scurt timp, in orice regiune a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Daca preferi sa ridici produsul direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, chiar langa Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta coroana?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot realiza un montaj corespunzator al coroanei si pot remedia si alte defectiuni ale buldoexcavatorului, daca este cazul. Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa iei legatura cu tehnicienii firmei!

Specificatii tehnice
Piesa face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind un element cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: AEYC4W82-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura